Кафедра внутрішньої медицини №3 та ендокринології прийняла участь у заході, присвяченому Дню боротьби з ожирінням, за ініціативою студентів з організації “Сектор громадського виховання та волонтерства” ХНМУ.

Завідувачка кафедри внутрішньої медицини №3 та ендокринології, професор Журавльова Лариса Володимирівна відкрила захід привітальним словом для студентів та доповіддю щодо актуальних питань ожиріння, що викликало великий інтерес. Далі відбувся квест серед студентів, в якому брали участь 8 команд. Всього було 5 локацій, розташованих в різних залах бібліотеки корпусу Б, а також у головному корпусі. Завдання були в формі дискусій, вирішення кросвордів, ситуаційних та теоретичних завдань на знання матеріалу. Студенти розмістили постери з основною інформацією щодо ризиків ожиріння, що також викликало додатковий інтерес. Наприкінці, всі команди отримали подарунки від організаторів.

Куратором заходу виступила доцент нашої кафедри Елхаж Олена Валентинівна, яка допомагала студентству у підготовці і протягом всього часу проведення події.

Бажаємо студентам і далі бути активними й цілеспрямованими!